info@scopin.com

Improvements are where you find them

Voor Snelstart

Scop’in’out en Snelstart

“Barcodes zijn de goedkoopste vorm van organiseren en optimaliseren.”

Scop’In’Out micro-WMS

Voorraadbeheer, locatiebeheer, barcodescanning. Als u niet wilt zoeken of misgrijpen. Voor smartphones, tablets en handterminals. Bespaart tijd, moeite, papier en leidt tot minder fouten.
Speciaal ontwikkeld voor het MKB en professionele ZZP’ers die slimmer met voorraad willen omgaan, in het magazijn en onderweg.

nelstart levert boekhoud- en administratiesoftware aan duizenden tevreden klanten. Voor veel klanten die werken met voorraad zou een WMS of voorraadsysteem te groot zijn. Dan is Scop’In’Out een uitkomst.

Tellen = Scopinout in the Cloud

U gaat naar Internet, kiest Scopinout en selecteert “Tellen”.
U kunt zien wat u gedaan hebt, u kunt wijzigingen aanbrengen, en u kunt het telresultaat exporteren naar uw PC voor verwerking in Excel of direct uploaden via S-Flex voorraadsoftware. De demo is te zien op http://snelstart.scopinout.nl met user=snelstart en paswoord=demo

Scopinout kan nog meer!

Ontvangen, verplaatsen, uitgeven, tellen. Medewerkers registreren met een “bliep” met mobiele telefoon of tablet en meteen is er zicht op aantallen en locatie.Voor pallets bouwen, serienummers en batchregistratie. Ook geschikt voor emballage registratie en bijhouden van gereedschap.

Voordelen:

Logistieke informatie over uw goederenstroom
Niet meer zoeken, maar vinden
Altijd en overal zicht waar materiaal is
Minder papier, minder administratie
Barcode scanning voorkomt fouten
Professionele uitstraling bij de klant

Branches

Groothandel
Productie
Installatie
Bouw